Wie zijn we & wat doen we

Wie zijn wij?

 

Wij zijn met 2 creatieve mensen begonnen met ons in te zetten in de strijd tegen armoede, maar ditmaal vooral voor onze huisdieren.

Ondertussen zijn we reeds met 6 die zich dagelijks inzetten om mens en dier te sensibiliseren en dat lukt ons vrij goed omdat we vele mensen (vrijwilligers, donateurs, winkels en fabrikanten) hebben die achter ons doel staan en dat geeft ons de kracht om verder te doen.

Er wordt reeds veel gedaan voor asielen, zwerfdieren en dieren in het buitenland, maar men vergeet onze huisdieren waarvan de baasjes het financieel moeilijk hebben. Ook zij verdienen aandacht en hulp vandaar dat wij ons inzetten voor onze eigen dieren...

Wij gaan dus op zoek naar dierenvoeding, honden- en poezenbrokken. Die worden wekelijkse porties verpakt en uitgedeeld aan de leden die zijn ingeschreven.

Wij hebben allemaal een hart voor mens en dier en via dit goed doel staan we mens en dier bij staan waar we kunnen in moeilijke situaties. 

Donaties van honden en katten brokken, snoepgoed, natvoer en materiaal voor onze dieren zijn steeds welkom. Zo ook gelden om opbergdozen, stickers, promo materiaal, ... te kunnen aankopen.

Pootjes

Corry, Frank, Selina, Margot   en gina

Wil je graag meehelpen?

Dit kan zeker! We kunnen alle hulp gebruiken.

Info

vzw Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk

 Corry en Frank

Palmanshoevestraat 67

2610 Wilrijk

0486 85 56 31

DPWvzw@telenet.be

BE27 0018 4754 6973 

ON 0700.686.527​

extra helpende handen:

 Selina, Margot, Gina, Corry en Frank

 maandag en donderdag kan u ons telefonisch

0486 85 56 31

bereiken tussen 9-12 en 14-17

© 2023 by Ponto Pet. Proudly created with Wix.com