Ondersteuning staat bij ons op nummer 1

 

 

Onze vzw dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk zet zich in voor mensen die het financieel moeilijk hebben en een huisdier bezitten. Wij trachten hen samen te houden door hen wekelijks een honden- of poezenvoedingspakket aan te bieden. Ook trachten wij hun stuk gegaan materiaal gratis te vervangen en staan we hen bij, bij hun dierenartskosten.​

Het sociale aspect is een van de belangrijke doelen. Mensen uit hun sociaal isolement halen is dan ook een prioriteit. Wekelijks komen ze buiten en kunnen gezellig een babbeltje slaan met anderen met een lekker kopje koffie of thee. Dit blijkt zeer gewaardeerd want onze bedelingen lopen altijd uit. Ook doen we geregeld mee met evenementen waarbij we onze leden graag betrekken.

 

On​ze dierenrekening zorgt ervoor dat we mensen ook financieel kunnen bijstaan met de soms veel te hoge dierenartskosten. Dit eveneens na inschrijving en met lidkaart.

Niet alleen wij zijn dan blij maar vooral onze honden en poezen en niet te vergeten de baasjes.

Krijgen we een schenking van natvoer, snoepjes, materialen, ... dan wordt deze ook meegegeven met onze leden. Zelf speuren we internet af naar gratis gifts voor onze dieren. Dus alle donaties met betrekking tot onze dieren zijn steeds welkom.

               

Onze snoepjes kopen we aan bij de 'snoepman' -

Om ons Caster programma aan te spekken, verkopen we nu snoepzakken aan 4€ per zak.

Info

vzw Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk

 Corry en Frank

Palmanshoevestraat 67

2610 Wilrijk

0486 85 56 31

DPWvzw@telenet.be

BE27 0018 4754 6973 

ON 0700.686.527​

extra helpende handen:

 Selina, Margot, Gina, Corry en Frank

 maandag en donderdag kan u ons telefonisch

0486 85 56 31

bereiken tussen 9-12 en 14-17

© 2023 by Ponto Pet. Proudly created with Wix.com