Recente berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Uitgelichte berichten

DONATIES GEZOCHT

België is een welvaartsstaat, Brussel is de hoofdstad van Europa en Vlaanderen beschouwt zichzelf als een Europese top-regio. Toch leven meer dan 1.6 miljoen mensen hier in armoede, ongeveer 15% van de bevolking. Sociaal onrecht treft 1 op 7 mensen in ons land.zijn in Vlaanderen 100.000 mensen generatiearm. Ze erven de armoede als ware van hun ouders en grootouders. Daarnaast zijn er ook nieuwe armen. Door omstandigheden, een echtscheiding, een faillissement of ziekte tuimelen ze in de armoede. Alles samen leven meer dan 700.000 Belgen voordurend in armoede. Het is een schrijnende vaststelling. Leven in armoede is als opgesloten zitten in een cirkel. Europa werkt met de uitdrukking "armoede-risico". Dit wil zeggen dat mensen minder dan 60% van het gemiddelde inkomen hebben. In België is dat ongeveer 15%. Mensen die in armoede leven, merken dag in dag uit dat ze geen toegang hebben tot kansen en mogelijkheden die anderen wél krijgen. Eén op drie alleenstaande ouders met kinderen zijn arm . Daarom zijn we gestart met Wilfree Poezewoef om mens en dier een steuntje in de rug te geven,maar met ons weggeef budget komen we er niet vandaar dat wij op zoek gaan naar donaties van dierenvoeding of materialen,bent u in de gelegenheid om te doneren en wilt u ons steunen dan zijn wij u heel dankbaar. Ook kan u ons volgen via onze facebookgroep WILFREE POEZEWOEF https://www.facebook.com/groups/wilfreepoezewoef/

Volg ons
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Info

vzw Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk

 Corry en Frank

Palmanshoevestraat 67

2610 Wilrijk

0486 85 56 31

DPWvzw@telenet.be

BE27 0018 4754 6973 

ON 0700.686.527​

extra helpende handen:

Daniella, David, Selina, Margot, Corry en Frank

 maandag en donderdag kan u ons telefonisch

0486 85 56 31

bereiken tussen 9-12 en 14-17

© 2023 by Ponto Pet. Proudly created with Wix.com