Recente berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Uitgelichte berichten

1STE MISSIE - FLEURTJE (keesje) wordt geopereerd

De eerste missie van poezewoef is van start gegaan.

Enkele weken terug kreeg ik een oproep van een dame in nood en we zijn aan de slag gegaan om centje voor fleurtje in te zamelen.

Fleurtje is een keeshondje dat op de rechterkant een groot gezwel heeft dat operatief verwijderd moet worden maar helaas heeft haar vrouwtje niet de centen om dit te laten doen.

Toen ze hoorde dat we haar gingen helpen heeft ze hetvolgende bericht op de groep gezet :

Ik ben deze groep, en dan vooral de beheerders Corry en haar man, heel hard bedanken uit de grond van mijn hart! Ik wist niet dat er nog mensen waren met zo'n groot en goed hart ! Want ik heb een gezwel van meer dan 5cm op mijn rug en mijn vrouwtje heeft naar de dierenarts gebeld en de operatie zal 150€ kosten. Maar mijn vrouwtje is op invaliditeit en kan de operatie niet betalen. . . Maar mijn vrouwtje heeft het op deze pagina gezet en kon haar ogen niet geloven toen ze een antwoord kreeg van Corry, een fantastische madam! Zij gaat met haar zaak; dierenvoedsel bedeling POEZEWOEF ervoor zorgen dat mijn vrouwtje maar de helft van het bedrag van mijn operatie moet betalen en ik ben het eerste hondje dat Poezewoef financiële steun geeft zodat ik de operatie wel kan laten doen! Ik ben jullie daar echt heel dankbaar voor! Want mijn vrouwtje heeft maar 70€ per week om van te leven en ze gaat vanaf vandaag elke week wat centjes sparen zodat zij ook de andere helft kan betalen. Én op de toonbank bij POEZEWOEF gaat Corry ook nog een spaarpotje zetten waar de mensen ook een centje in kunnen steken voor het geval dat mijn vrouwtje niet aan de 75€ moest geraken voor mijn operatie. Dus HARTELIJK BEDANKT VOOR DE PRACHTIGE BIJDRAGE! En een pootje en een likje van Fleurtje ♡♡♡

Het resultaat van de leden van poezewoef dierenvoedselbank is dat iedereen een centje bijdroeg om de operatie te bekostigen en Ja hoor daar zijn we volledig in geslaagd, zelfs voor eventuele na zorg is er gezorgd.

Onze feitelijke vereniging bestaat uit fantastische mensen met het hart op de juiste plaats en daar gaan we voor.

Wat begon als een droom en met 2 stoelen in de gang is uitgedraaid naar een droom die is uitgekomen en een hele garage die veranderd is voor Weezepoel dierenvoedselbank te Wilrijk (Antwerpen).

A dream came true.

Op naar donderdag 19 juli want om 11 uur gaan we fleurtje binnenbrengen en als alles goed gaat mogen we haar ‘s avonds gaan ophalen en natuurlijk zijn wij van de partij.

Hoe alles verder verloopt laat ik jullie zeker en vast weten.

Dank u wel iedereen voor al jullie steun.

We gaan ervoor - SAMEN STERK.

Groetjes het bestuur

Corry, Frank en Seline

Volg ons
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Info

vzw Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk

 Corry en Frank

Palmanshoevestraat 67

2610 Wilrijk

0486 85 56 31

DPWvzw@telenet.be

BE27 0018 4754 6973 

ON 0700.686.527​

extra helpende handen:

Daniella, David, Selina, Margot, Corry en Frank

 maandag en donderdag kan u ons telefonisch

0486 85 56 31

bereiken tussen 9-12 en 14-17

© 2023 by Ponto Pet. Proudly created with Wix.com