top of page

Donaties

Onze dierenvoedselbank kan bestaan dankzij de vele donaties die we binnenkrijgen

van verschillende dierenvrienden en winkels zoals Zowizoo/Kontich - Patrache/Hoboken en Maxi Zoo/Deurne. We zijn hen daar zeer dankbaar voor en blijven altijd op zoek naar honden- en kattenvoeding, zodat wij onze dierenfamilies verder kunnen helpen.

Rosse centjes doneren kan ook altijd om ons te steunen bij het Casterproject voor de dierenartskosten. Ten slotte kan je ons ook op andere manieren steunen door deel te nemen aan acties zoals inktpatronen van HP en Canon binnenbrengen of door steunend lid te worden.

Wil je een overzichtje van de doneermogelijkheden? Neem dan eens een kijkje in onze brochure!

Voeding en materialen doneren

Wil je graag voeding of materialen doneren? Elk team (Wilrijk - Herentals en Deurne) heeft een donatiebak aan zijn bedelingspunt staan. Daar kan je vrijblijvend voeding en materiaal voor onze dieren insteken. Indien je niet tot aan het bedelingspunt geraakt, komen wij je donatie graag ophalen. Dat gebeurt natuurlijk op een zo veilig mogelijke coronaproof manier. Mocht je iets niet duidelijk vinden, staan wij altijd paraat om je te helpen.

Honden- en kattenbrokken gezocht

Met donaties van honden- en kattenbrokken, snoepgoed en natvoer zijn we altijd heel blij. Kattenvoeding komt minder vaak binnen dus daar zijn we altijd naar op zoek. Natuurlijk is hondenvoeding ook zeer welkom. De voeding verpakken we wekelijks in porties en delen we uit aan onze dierenfamilies. 

Materialen geven we een tweede leven

Alle materialen die nog in goede staat zijn, ontvangen we met open armen. Die geven we aan onze dierenfamilies die voeding komen afhalen en het nodig hebben. Soms brengen mensen ook nieuwe spullen binnen en dan vragen we hun of we die mogen verkopen om zo ons Casterproject te steunen. Elk dier heeft recht op een dierenartsbezoek en wij willen onze dierenfamilies daar dan ook mee helpen. 

Wil je graag iets binnenbrengen? Je kan steeds een afspraak maken met Corry via een berichtje op Facebook of via het e-mailadres DPWvzw@telenet.be.

Doneren op onze dierenrekening

Met onze dierenrekening kunnen we onze dierenfamilies ook financieel bijstaan met de soms veel te hoge dierenartskosten. We willen met het Casterproject al onze dieren kunnen steriliseren of castreren, chippen en jaarlijks op controle laten gaan. Daarvoor werken we samen met verschillende dierenartsen met een hart voor dieren. Leden moeten natuurlijk eerst ingeschreven zijn en een lidkaart hebben. 

Verder appreciëren wij centjes om opbergdozen, stickers, promomateriaal, etc. aan te kopen ook enorm. Alle beetjes helpen! Momenteel verzamelen we rosse centjes en natuurlijk zijn grotere donaties ook erg welkom voor ons Casterproject.

Nieuwe sponsor

Graag wil ik jullie met alle geluk meedelen dat we een nieuwe sponsor hebben.

Doglife werkt mee met onze voedselbank ons sinds kort.

Wat een leuk nieuws!

Wil je meer weten over Doglife en hun organisatie?

Dit kan door 1 klik op onderstaand logo.

download.png

Wil je ons graag op een andere manier steunen?

Word dan steunend lid voor amper 15 euro per jaar. Storten kan op het rekeningnummer BE27 0018 4754 6973.

Of help ons inktpatronen van HP en Canon inzamelen!

Inktpatronen 2.jpg
Inktpatronen 1.jpg

Onze donateurs die we heel dankbaar zijn

Klik op de logo's om een kijkje te nemen op hun website.

Zowizoo Kontich

Onze vaste sponsor is Zowizoo Kontich. Een heel aangename winkel met allerlei spullen voor huisdieren waar het personeel altijd met een lach voor je klaarstaat. 

Je vindt er voeding en materialen terug voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. Kortom, alles wat je zoekt voor jouw lievelingsdier. 

726x726.png

Patrache dierenspeciaalzaak Hoboken

Bij Patrache in Hoboken staat een donatiebak voor Poezewoef waar je altijd iets mag insteken. Patrache contacteert ons regelmatig om het voedsel voor onze dieren op te halen en daar zijn wij jullie allemaal heel dankbaar voor! 

Logo Patrache.PNG

Edgard & Cooper

Op Edgard & Cooper kunnen we ook altijd rekenen met hun kwaliteitsvolle dierenvoeding en leuk team. Voeding met écht vlees, echte groenten en echt fruit!

1535972010308.jpg
bottom of page