Donaties

Onze dierenvoedselbank kan bestaan dankzij de vele donaties die we binnenkrijgen van veel dierenvrienden en winkels zoals Zowizoo en Patrache. We zijn hen daar zeer dankbaar voor en blijven altijd op zoek naar honden- en kattenvoeding, zodat wij onze dierenfamilies verder kunnen helpen. Centjes doneren kan ook altijd om ons te steunen bij het Casterproject voor de dierenartskosten. Ten slotte kan je ons ook op andere manieren steunen door deel te nemen aan acties zoals inktpatronen binnenbrengen of door steunend lid te worden.

Voeding en materialen doneren

Wil je graag voeding of materialen doneren? Elk team (Wilrijk en Hoevenen) heeft een donatiebak aan zijn bedelingspunt staan. Daar kan je vrijblijvend voeding en materiaal voor onze dieren insteken. Indien je niet tot aan het bedelingspunt geraakt, komen wij je donatie graag ophalen. Dat gebeurt natuurlijk op een zo veilig mogelijke coronaproof manier. Mocht je iets niet duidelijk vinden, staan wij altijd paraat om je te helpen.

Honden- en kattenbrokken gezocht

Met donaties van honden- en kattenbrokken, snoepgoed en natvoer zijn we altijd heel blij. Kattenvoeding komt minder vaak binnen dus daar zijn we altijd naar op zoek. Natuurlijk is hondenvoeding ook zeer welkom. De voeding verpakken we wekelijks in porties en delen we uit aan onze dierenfamilies. 

Materialen geven we een tweede leven

Alle materialen die nog in goede staat zijn, ontvangen we met open armen. Die geven we aan onze dierenfamilies die voeding komen afhalen en het nodig hebben. Soms brengen mensen ook nieuwe spullen binnen en dan vragen we hun of we die mogen verkopen om zo ons Casterproject te steunen. Elk dier heeft recht op een dierenartsbezoek en wij willen onze dierenfamilies dan ook die kans geven. 

Wil je graag iets binnenbrengen? Je kan steeds een afspraak maken met Corry via een berichtje op Facebook of via het e-mailadres DPWvzw@telenet.be.

Doneren op onze dierenrekening

Met onze dierenrekening kunnen we onze dierenfamilies ook financieel bijstaan met de soms veel te hoge dierenartskosten. We willen met het Casterproject al onze dieren kunnen steriliseren of castreren, chippen en jaarlijks op controle laten gaan. Daarvoor werken we samen met verschillende dierenartsen met een hart voor dieren. Leden moeten natuurlijk eerst ingeschreven zijn en een lidkaart hebben. 

Het coronavirus heeft ook bij onze dierenvoedselbank veel roet in het eten gegooid. Evenementen en acties konden niet doorgaan, waardoor we niet veel geld hadden voor het Casterproject. We besloten samen met de baasjes en vrijwilligers de hoofden bij elkaar te steken en zo is het ons toch gelukt om het Casterproject in 2020 tot een goed einde te brengen. Meer dan 100 dieren konden naar de dierenarts en daar zijn wij erg trots op!

Ook in 2021 zijn er nog steeds geen evenementen georganiseerd en het ziet ernaar uit dat de situatie nog wel even hetzelfde zal blijven. We houden de moed erin en gaan positief verder, maar alle steun is meer dan welkom. 

Verder appreciëren wij centjes om opbergdozen, stickers, promomateriaal, etc. aan te kopen ook enorm. Alle beetjes helpen! Momenteel verzamelen we rosse centjes en natuurlijk zijn grotere donaties ook erg welkom voor ons Casterproject.

Wil je ons graag op een andere manier steunen?

Word dan steunend lid voor amper 15 euro per jaar.

Of help ons inktpatronen inzamelen!

145726766_239535250980727_18447727723495
145642390_124646346198786_30521427482741

Onze donateurs die we heel dankbaar zijn

Dierenopvangcentrum Zemst

Onlangs ontvingen we een zeer gulle en mooie donatie van Dierenopvangcentrum Zemst. Nogmaals enorm bedankt!

Wil je graag meer weten over de dieren die ze opvangen? Klik op het logo en neem eens een kijkje op hun website!

dierenopvangcentrum-zemst-vzw-logo-20190

Zowizoo Kontich

Onze vaste sponsor is Zowizoo Kontich. Een heel aangename winkel met allerlei spullen voor huisdieren waar het personeel altijd met een lach voor je klaarstaat. 

Je vindt er voeding en materialen terug voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. Kortom, alles wat je zoekt voor jouw lievelingsdier. Shop online bij Zowizoo door op het logo hiernaast te klikken!

726x726.png

Patrache dierenspeciaalzaak Hoboken

Bij Patrache in Hoboken staat een donatiebak voor Poezewoef waar je altijd iets mag insteken. Patrache contacteert ons regelmatig om het voedsel voor onze dieren op te halen en daar zijn wij jullie allemaal heel dankbaar voor! 

map.png

Edgard Cooper

Op Edgard Cooper kunnen we ook altijd rekenen met hun kwaliteitsvolle voeding en leuk team. Voeding met écht vlees, echte groenten en echt fruit!

Patrache Dierenspeciaalzaak
Van Amstelstraat 18
2660 Hoboken (Antwerpen)
Tel.: 03 829 13 43
 

Openingsuren:
Maandag tot vrijdag
van 9u tot 12u30 – 13u tot 18u
Zaterdag van 9u tot 18u
Zon- en feestdagen gesloten

logo-brand--dark.png