Evenementen

Onze dierenvoedselbank heeft in het eerste deel van 2020 helaas enorm geleden onder het coronavirus. Zo kregen we veel minder donaties binnen, vooral in de eerste golf. Ook ons Casterproject kreeg het hard te verduren, want de evenementen zijn onze bron van inkomsten voor de steun bij de dierenartskosten. 

 

Samen met onze leden zijn we aan de slag gegaan en hebben we verschillende acties op poten gezet. Zo konden we onze dieren toch naar de dierenarts laten gaan. Ook dankzij de steun van verschillende sponsors zoals Zowizoo Kontich en verschillende sympathisanten die voeding hebben gedoneerd, konden de baasjes het hele jaar door eten komen afhalen. We redden het zeker tot het einde van het jaar door onze acties en door een gulle financiële donatie in de eerste golf. Daar zijn we heel dankbaar voor. 

 

Alle baasjes hebben zich goed aan de maatregelen gehouden en er is gelukkig niemand ziek geworden. We hopen dat we zo snel mogelijk weer kunnen deelnemen aan evenementen en voorlopig blijven onze baasjes bezig met de aankomende acties in 2021.

Mascotte Dalmy

Ken jij onze mascotte al?

Wij presenteren je de enige echte mascotte van Poezewoef: onze Dalmy!

Spot hem op de volgende evenementen en ontmoet deze enthousiaste dalmatiër!