Over ons

Wat doen wij?

 

Onze non-profitorganisatie Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk zet zich in voor mensen die het financieel moeilijk hebben en één of meerdere huisdieren bezitten. We willen hen samenhouden door hun wekelijks een honden- of kattenvoedingspakket aan te bieden. Ook proberen we hun kapotte materialen gratis te vervangen en staan we hen bij met 50% van de dierenartskosten.​

Een van de belangrijke doelen is het sociale aspect. Mensen uit hun sociaal isolement halen is dan ook een prioriteit. De leden komen wekelijks eten afhalen en kunnen zo gezellig een babbeltje slaan met andere dierenfamilies met een lekker kopje koffie of thee erbij. Aangezien onze bedelingen altijd uitlopen, is het duidelijk dat de dierenfamilies die momenten waarderen. We nemen ook geregeld deel aan evenementen waarbij we onze leden graag betrekken.

Wanneer we een schenking ontvangen van natvoer, snoepjes, materialen, etc. geven we dat ook mee aan onze leden. Zelf speuren we ook het internet af naar gratis gifts voor onze dieren. Wil je graag zelf iets doneren of wil je meer informatie over hoe je kan doneren? Klik dan op de blauwe knop hieronder!​

Asset 1.png

Wie zijn wij?

 

We zijn met twee creatieve mensen begonnen door ons in te zetten in de strijd tegen armoede, maar ditmaal vooral voor onze huisdieren. Ondertussen zijn we al met vijf personen die een hart voor dieren hebben en die zich dagelijks inzetten voor Poezewoef. Mens en dier samenhouden is voor ons het allerbelangrijkste. Dat lukt ons dankzij de vrijwilligers, donateurs, winkels en fabrikanten die achter ons doel staan en ons de kracht geven om verder te gaan. 

Er zijn al veel acties voor asielen, zwerfdieren en dieren in het buitenland, wat we natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Maar je hoort weinig over huisdieren waarvan de baasjes het financieel moeilijk hebben. We zijn ervan overtuigd dat ook zij aandacht en hulp verdienen en daarom zetten we ons daarvoor in. 

Corry en vrijwilligers.jpg

Wil je ons meevolgen in ons verhaal? Neem dan zeker eens een kijkje op de blogpagina!

 

 

Pootjes 

Corry, Frank, Selina, Margot en Gina